Zjevení 2

17.09.2011 16:57

 

Marek 13,32-33 - Ten den a hodinu však nikdo nezná – ani andělé v nebi, ani Syn, jedině Otec. Dávejte pozor, bděte. Nevíte totiž, kdy ten čas přijde.

1. Tesalonickým 5,1-3 - O časech a dobách vám není potřeba nic psát, bratři. Sami dobře víte, že Pánův den přijde jako zloděj v noci. Až lidé budou říkat: „Mír! Bezpečí!“ náhle je překvapí záhuba, jako když na těhotnou přijdou bolesti, a nebude úniku.

Matouš 24,37 - 39 Jak ale bylo za dnů Noemových, tak bude i při příchodu Syna člověka. Stejně jako ve dnech před potopou jedli a pili, ženili se a vdávaly se až do dne, kdy Noe vešel do archy, a ničeho si nevšimli až do chvíle, kdy přišla potopa a všechny smetla, tak to bude i při příchodu Syna člověka.

Nyní víme, že dopředu nikdo nebude vědět den příchodu pána Ježíš Krista. Podívejme se jak bude příchod vypadat, jak tento slavný den popisuje Bible. Bible nám píše o neskutečné slávě a kráse, každé oko ho spatří. Bude to něco, nepředstavitelného a krásného. Nikdo ho nepřehlédne ani nepřeslechne!

Matouš 24,27 - Příchod Syna člověka nastane jako blesk – rozzáří oblohu od východu až na západ.

Matouš 24,30-31 - Tehdy se na nebi objeví znamení Syna člověka a tehdy budou všechna pokolení země kvílet a spatří Syna člověka přicházet na nebeských oblacích s velikou slávou a mocí. A on pošle své anděly s hlasitou polnicí a ti shromáždí jeho vyvolené ze čtyř světových stran, od jednoho konce nebe až po druhý.

Marek 13,26 - Tehdy spatří Syna člověka, jak přichází v oblacích s velikou mocí a slávou.

Lukáš 17,24 - Jako když blesk ozáří krajinu od jednoho konce oblohy až po druhý, tak se objeví Syn člověka ve svůj den.

1. Tesalonickým 4,16-18 - Ozve se burcující povel, hlas archanděla a Boží polnice, sám Pán sestoupí z nebe a tehdy jako první vstanou mrtví v Kristu. My živí budeme spolu s nimi uchváceni do oblak vstříc Pánu; potom už budeme s Pánem navždycky. Povzbuzujte se navzájem těmito slovy.

Zjevení 1,7 - Hle, přichází s oblaky a spatří ho každé oko, i ti, kdo jej probodli. Všechna pokolení země se pro něj rozpláčí. Ano, amen.

Pamatujte, ať se děje cokoliv, máte šanci přežít, skrze víru v Ježíše Krista. Dodržováním lidských tradic, nařízení, pověr a bájí spásu rozhodně nenajdete. Pravdu hledejte v nejstarší knize, která se jmenuje Bible.

Pamatujte si, že den ani hodinu konce světa znát nikdy žádný člověk nebude. Jsou ale v Bibli zapsána proroctví, která říkají v jakém stavu bude svět a společnost. Bible říká, jaké znamení příchodu Ježíše Krista budou předcházet. Věřte všechny tyto Biblické znamení a proroctví se naplňují. Konec je opravdu velice blízko.